Feriemodus og iskremens dag.

Hei!

Nå sitter jeg på jobb og knør. Jeg er ferdig med alle dagens gjøremål, og visste liksom ikke helt hva jeg skulle ta meg til. Man merker at skoleåret snart er omme, og ferien står for tur. Jeg er gått heeelt i feriemodus. Heldigvis har jeg 3 uker ferie fra jobb også, så da blir det noen late dager på meg.

På skolen har det vært "isens dag" idag. Ikke offesielt, men lærerne har funnet ut at de kommer til å savne oss, så de har blitt veldig spandable. Blandt annet zombie-dama som jeg snakket om i forrige innlegg. Jeg trodde jeg skulle dø da hun kom inn i klasserommet og spurte hvilken is klassen liker. Pære-is, selvfølgelig! Heldige oss. I siste time igjen så har vi noe kalt prosjekt til fordypning. Jeg har da Bedrift som valgfag, og lærern vi har der fant ut at nå skal vi ut i varmen å spise is. Herlig, herlig, herlig. På toppen av det hele ble jeg og bestevennina mi henta av mammaen hennes, så vi slapp å ta bussen. Aah, livet er herlig. Min skoledag har sett slik ut:

Første økt: Dokumentasjon og kvalitet - Pc-nerding, der artige.no og tetris battle på facebook var klassens beste vener.
Andre økt: Dokumentasjon og kvalitet - Is og varme!
Tredje økt: Norsk - Film! Vi så politiskolen! Jeg sovna, og begynte å snorke. Den deiligste økta vi har hatt dette semesteret.
Fjerde økt: Prosjekt til fordypning - Is og varme, igjen!

Snakker vi herlig skoledag? 

Har jeg forresten fortalt at det er helt nydelig vær i nord-norge idag? Det har vært sånne temperaturer som jeg svimer av av. Haha, av av, fint utrykk. Det har vært helt grusomt, så nå husker jeg plutselig hvorfor jeg ikke ville flytte sørover. Jeg tåler ikke sånn varme som det her. Jeg blir helt ødelagt. Go, winter! Nei. Jeg liker høsten best jeg. Mørketid <3


Meg i skrivende øyeblikk. Hvis du lurer på hvor jeg har fått krøllene fra så har jeg bare dusja..........

Håper dere har en fin dag i varmen!

♥ Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julie Markussen

Julie Markussen

17, Lenvik

Hei! Jeg heter Julie, og går 1. året på vgs, linje design og håndverk. Til høsten er planen å flytte for å gå videre i Harstad. Denne bloggen kommer til å handle en del om det, og ting som ellers skjer i livet mitt, eller opptar meg. Kontakt; superku@live.no

Kategorier

Arkiv

hits