Sløving.

 Hei!

Nå sitter jeg ute og røyker for sikker 34. gang idag. Nei, nå overdriver jeg. Men jeg KJEDER meg. Ikke bare litt, men enormt mye! Vi hadde ingenting å gjøre på skolen etter lunsj, så alle fikk dra hjem. Vet dere hva det første jeg gjorde var? Jo, jeg bakte boller og kanelsnurrer. Men nå, når det er ferdig, og middagen er spist så har jeg ingenting å gjøre. Kjæresten sovna på sofaen, så jeg sendte ham i seng. Stakkars, han var kjempesliten. Men smarta som sov på bussen får ikke selvfølgelig ikke sove. Argh, jeg blir så sint på meg selv av og til.

En bra ting er jo at det faktisk er varm her. Det er varmt, i Nord-Norge? Skjer med verden? Men for all del, jeg skal ikke klage. Vet bare at jeg holder å dø her jeg sitter med hettejakke. Håper det klarner opp i morgen så sola også titter fram.

Jeg tenker ekstremt mye på alle stakkare der ute som har eksamen i nærmeste framtid. Jeg har en sånn ekstrem medfølelse at det nesten gjør vondt. Heldigvis så slapp vi lett unna denne gangen, med verken muntlig, skriftlig eller praktisk eksamen. Derimot har vi som alle andre hatt en million tentamener og prøver og i det hele tatt.

I morgen starter min herlige arbeidshelg. Heldigvis har jeg fri på søndag, så da blir det hytta på lørdagskvelden lamme mamma, stefar, bestemor og bestefar og hele gjengen. Gleder meg. Det blir godt å komme seg litt bort fra siviliasjonen. Jeg kjenner jeg blir litt lei av og til, men hvem blir ikke det da?

Nå skal jeg gjøre noe så fornuftig som å brette og henge opp klær, mens jeg småler av kjære som ligger på soverommet å snorker så det høres ut i stua. Stakar.


Sløving i Jula.

♥ Julie.

Én kommentar

Johanne - Komenterer tilbake!

08.jun.2011 kl.18:51

kjempefin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Julie Markussen

Julie Markussen

17, Lenvik

Hei! Jeg heter Julie, og går 1. året på vgs, linje design og håndverk. Til høsten er planen å flytte for å gå videre i Harstad. Denne bloggen kommer til å handle en del om det, og ting som ellers skjer i livet mitt, eller opptar meg. Kontakt; superku@live.no

Kategorier

Arkiv

hits