Jeg har bestemt meg..

Jeg er tilbake, så lenge jeg orker! Hurra!

Nå sitter jeg på skolen og spiser yoghurt til frokost/lunsj. Vi holder på med en fordypningsoppgave, og jeg har tatt meg en såkalt "kunstpause". Hvilken fordypningsoppgave? Jo, vi syr! Selcfølgelig ikke alle, noen holder på med leire også, men jeg kjenner ikke at jeg orker å bli skitten og kleimen og tørr på hendene. Huff.

Lærerne er sløve nå når karakterene er satt. Vi har ingenting å gjøre om dagen. I går hadde vi 2 friøkter på rad, og en økt er på halvannen time. Vi satt altså fra kvart på tolv til klokka 15 å gjorde ingenting.Spennende? Nei. Deilig? JA!

Jeg elsker at jeg har bare 4 skoledager igjen. I morgen, Onsdag, Torsdag og Fredag i neste uke. Nå på Fredag har jeg fri, da jeg egentlig skulle vært på utplassering. Men hvorfor ikke ta seg fri når man har alle timene man trenger og litt till? Av 168 timer så har jeg 230.... Flinking! Mandag er røddag og Tirsdag drar hele klassen til Tromsø, så da regner jeg ikke det som en skoledag.

Men NÅ må jeg virkelig få gjort noe. Jeg skal sy pute nr 6! HURRA! Jeg er så lei. Men jeg trenger jo puter til leiligheten, så må man så må man. Wish me luck!Fin?

Kan du sy? Er du like flink som meg? ;-)

♥ Julie.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julie Markussen

Julie Markussen

17, Lenvik

Hei! Jeg heter Julie, og går 1. året på vgs, linje design og håndverk. Til høsten er planen å flytte for å gå videre i Harstad. Denne bloggen kommer til å handle en del om det, og ting som ellers skjer i livet mitt, eller opptar meg. Kontakt; superku@live.no

Kategorier

Arkiv

hits