Dagens Tips: Tips til studenter/borteboere!

Skal du flytte til høsten? Har du allerede flyttet, men mangler viktige detaljer? Jeg har noen tips, som kan komme godt med.

Det er dyrt å flytte for seg selv, jeg vet. Jeg jobber med saken selv. Her en punkter med gode idèer, som i allefall har falt i smak hos meg!

- finn.no er et godt alternativ til billig flytting. Jeg er daglig innom og sjekker om det er noe spennende, og har funnet mer enn én skjult skatt der. Men pass på - det er en del useriøse selgere det ute, og det er mye som er annerledes enn på bildene.- Ønsk deg de dyreste tingene i bursdagsgave/julegave/innflytningsgave hos dine nærmeste i bytte mot at du kanskje betaler litt selv? Microbølgovn, komfyr, kjøleskap og sånne ting finner du til rimelig prser, og hvis alle hjelper til eller foreldrene dine tjener godt burde ikke dette være noe problem. I stede for å ønske deg ny mobil som du egentlig ikke trenger, kan du jo ønske deg tv-bord for eksempel? Og hos venner kan du jo ønske deg ting som glass, fat, kopper, bestikk og andre kjøkkenredskaper. Pynteting, håndklær og sengetøy er også en herlig gave å få.
- Brukthandel! Alle steder har en lokal brukthandel. Det er jeg sikker på. Er det ikke fretex i nærheten, så er jeg sikker på at det finnes noe annet i nærheten. Brukthandler bruker å ha mange skjulte skatter. Ta deg en tur et par ganger i måneden. Legg av ting så langt det rekker. Spør betjeningen om det er kommet noe nytt. Ta deg tid.
- Loppemarked er genialt. Der er det skjult skatter skal jeg si deg, og det er jo latterlig billig. Pass på å ha nok plass i bilen.
- Bruk pengene på ting du trenger når du først har dem. Jeg er ikke særlig flink til å spare penger. Har jeg ikke noe fornuftig å bruke dem på, så går det til tull og tøv i alle retnigner. Det første jeg gjør når lønningsdag kommer er å kjøpe diverse som er greit å ha. Neste lønning skal gå til sofa, for eksempel.


Dette tipset er flittig brukt av meg!

- Spør slekta. "Har du noe gamle greier du ikke bruker, som jeg kan se gjennom og låne?" Neste gang jeg drar til bestemor, skal jeg sannelig gå gjennom mørkeloftet. Jeg har også fått mamma og de andre besteforeldrene mine til å legge av ting de ikke bruker lenger.

Q: Hjalp dette deg noe på veien?

Julie.

Én kommentar

twoo

05.feb.2011 kl.09:57

Kjempefin blogg! Ha en fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

Julie Markussen

Julie Markussen

16, Lenvik

Hei! Jeg heter Julie, og går 1. året på vgs, linje design og håndverk. Til høsten er planen å flytte for å gå videre i Harstad. Denne bloggen kommer til å handle en del om det, og ting som ellers skjer i livet mitt, eller opptar meg. Kontakt; superku@live.no

Kategorier

Arkiv

hits