Barnslighet - Voe's festligheter.

Jeg regner med at alle har fått med seg bildene av Voe's festligheter? Her er i allefall ett av dem:Resten av bildene kan du se her. Hentet fra øverste bloggen på google! (Søkte på "voe drikk")

Men til poenget. Jøsses! Jeg måtte bare le når jeg så disse bildene. Det minner meg så innmari om meg selv i den alderen - og enda, for den saks skyld. Hun er 15 år gammel. Hvor mange ungdommer eksprimenterer ikke med alkohol i den alderen? Det er standard for unge jenter dette vet dere. Alle 14-15åringer må da få lov til å ha det litt gøy? Jeg vet at hun har skrevet på bloggen at hun ikke drikker. Det ville jeg også gjort. Dere må huske at hun skulle være et forbilde for unge jenter fra 10 år og oppover, og jeg regner med at de var yndre enn det også. Hun mener absolut ikke noe vondt med det, det er jeg sikker på. Jeg vil heller lyve for halve norges befolkning enn å skrive at "I helga hadde vi fest!". Det er kanskje greit for en sånn blogg som dette - som sjelden har over 200 lesere per dag. Men når man har 60 000 ville jeg heller lyve. Dere må også huske på at foreldrene hennes leser bloggen. Hvilken 14åring ville skrevet noe sånt på bloggen, når foreldrene leser den? Da er du ikke mye smart. Slapp av, jeg ser ikke ned på dere som faktisk gjør det - jeg gjorde det samme selv når jeg var 14. Det endte selvfølgelig med husarrest i en uke ...

Konklusjon: Hva faen feiler det dere? Jenta er 15 år gammel! Jeg skjønner ikke hvorfor dette skulle være et så stort problem for dere? Det er jo ikke deres liv. La da for guds skyld jenta ha seg ei ordentlig fjortiss-fylla, sa kanskje hun lærer av det? En 15åring har ikke godt av sånn nettmobbing, og jeg beundrer henne for hennes styrke!

Dette innlegget er siktet til alle som har engativ holdning til det, og poster det online. Har du ikke noe godt å si om noe eller noen, så kan du heller tie og snakke til speilet når det er tilgjengelig. Da kan du jo samtidig spørre seg selv om du er så mye bedre..? Jeg vet i allefall at det er ikke jeg.

Så tenk dere om sier jeg bare, før du uttaler deg om andre.


Festligheter som 15åring!

Julie.

19 kommentarer

maja

05.feb.2011 kl.01:02

huff, jeg er helt enig med deg! stakkars jente..

Caroline

05.feb.2011 kl.01:04

Enig.

Ps: Har VS på bloggen min :) Ta en titt hvis du vil!

Sarah Michelle :D

05.feb.2011 kl.01:32

ENig !

Kommenter tilbake ?

05.feb.2011 kl.01:39

Bra du skriver dette innlegget, er helt enig! Håper det ikke blir noen større sak om dette, synes VOE har fått nok negativ kritikk....

williamgilbu

05.feb.2011 kl.01:47

DIGG med 0,4 alkohol, blandet med eple jucie, oppi en imsdal flaske jaa :D haha, ...............kødda! :D er bare bra at folk blir kjent med den jeg.. så veit de vertfall hva di drikker, og hva den gjør med dem! :D

Benjamin Strand

05.feb.2011 kl.01:47

er HELT enig med deg! Har skrevet et innlegg om denne situasjonen selv, synes så sinnsykt synd på henne.. selvom jeg ikke kjenner henne. God natt da! :)

Kim - staticage

05.feb.2011 kl.01:47

Om det er riktig å drive å eksperimentere med den type drikke i så ung alder kan man vel diskutere til all evighet. Men det er vel ikke poenget heller. Klart hun ikke forteller "alt" på bloggen sin. Jenta har jo krav på litt privatliv også. Teit å bruke bildene "mot" henne når hun egentlig gjør som VELDIG MANGE ANDRE jenter på samme alder!

Nina

05.feb.2011 kl.01:47

selvom man drikker i alder av 15 betyr det ikke at man drikker seg i fylla , uansett er nesten alle sånn i den aldere , d er da det er kult ;)

enig med at voe har fått nok dårlig kritikk ,

heihei

05.feb.2011 kl.02:02

når du va i den alderen? du e et år eldre :p lol

du e fortsatt i den alderen spør du mej, ekje so stor forsjell på 15 å 16 åringa :)

men eni uansett! synst folk overdrive alt for massee

themirandas

05.feb.2011 kl.02:05

helt enig med deg:)

LevinPus

05.feb.2011 kl.02:10

Psst, ikke lurt å legge ut bilder av henne som ikke tilhører deg, du kan risikere å bli politianmeldt... Ellers dritt i Voe, hun har et eget liv å leve som hun vil, som oss :) Go' natt

Milene

05.feb.2011 kl.02:13

Det passet dårlig at dette kom ut samtidig som all oppmerksomheten rundt unge og alkohol i media for tiden! Kunne ikke kommet på en dårligere tid..

Julie Markussen

05.feb.2011 kl.02:15

Heihei, heihei!

Jeg fyller 17 on et par uker, så da vil jeg si det er 3 år siden jeg hadde min ekstreme fjortistid.

williamgilbu:

Hva som var oppi den flaska er jeg usikker på, desverre. Jeg ble servert den kvelden....

Kim:

Jeg sier heller ikke det er riktig - men de fleste gjør det. Det jeg vil fram til er at hun er bare en vanlig jente, som var så heldig å få bli norges mest kjente blogger.

Nina:

Les innlegget ordentlig. Det står ingenting om at hver 15åring i verden har vært full. La dem holde på, de lærer nok, :-)

jenny marie

05.feb.2011 kl.02:27

HEELT enig! :)

Cathenja

05.feb.2011 kl.02:52

Bah, hvem bryr seg? Jeg drakk ikke da jeg var 14/15, og jeg vet ikke om jeg har det å angre eller ei.

Selvfølgelig er det neppe bra å drikke som 14åring, siden grensen er 18 i Norge og 21 i flere land. Men mange gjør det uansett. Kanskje ikke flertallet, men fremdeles mange.

Men hvorfor skal hun få sterk kritikk, når det er noe som begynner å bli ganske vanlig? I hovedsak er det bare henne selv alkoholen skader, så er det noe for oss andre å kritisere henne for? Hvordan skal hun lære/finne ut at dette ikke er noe fo henne, uten å prøve og feile?

Om kroppen hennes sier DRIKKDRIKKDRIKK, så drikk og lær!

Jeg kan støtte deg i konklusjonen om at hun holdet det hemmelig fordi hun vil være et forbilde for de minste og foreldrene.

Men er det andre grunner til at hun holdt det hemmelig? Er hun kanskje flau over det? Om hun var stolt over det ville hun kanskje ikke frarådet andre det? Da kunne hun vist hvem hun var!

MEN så kan det jo også hende at det bare var et enganstilfelle.

På bildet ser vi bare at hun drikker en tam rusbrus (hvor full blir man liksom va det??), det er ikke bevis på at hun drikker av Mickey Finn´flaska eller Smirnoff North.

Når jeg har sendt denne kommentaren har jeg alerede glemt bildene til Voe, så lite sjokkert er jeg.

JulieBigseth <3

05.feb.2011 kl.03:02

Det at voe lyger om at hun drikker gjør ikke henne til noe bedre forbilde, hun burde la være å uttale seg om det i det hele tatt. :)

Lene

05.feb.2011 kl.03:50

Enig enig enig! Lei av alle voe innleggene her på blogg.no... Hvem fan drakk ikke som 15 åring liksom?? Skal lage et innlegg om det i morgen.. Sette de misunnelige fjortisene på plass en gang for alle..

Helene - urSmile.blogg.no

05.feb.2011 kl.09:19

Vel, jeg drakk ikke når jeg var 15, og jeg drikker fremdeles ikke (jeg er 16). Det er nemlig ikke alle som drikker så tidlig.

Jeg for min del kan ha det like kjekt på en fest, selv om jeg ikke drikker. Noen velger å la være å drikke, mens andre gjør det ikke. Voe valgte å drikke, og det er helt greit, så lenge det var hennes eget valg.

Malin

07.feb.2011 kl.08:44

heilt enig me deg!

Skriv en ny kommentar

Julie Markussen

Julie Markussen

16, Lenvik

Hei! Jeg heter Julie, og går 1. året på vgs, linje design og håndverk. Til høsten er planen å flytte for å gå videre i Harstad. Denne bloggen kommer til å handle en del om det, og ting som ellers skjer i livet mitt, eller opptar meg. Kontakt; superku@live.no

Kategorier

Arkiv

hits