Skolelei..

Nå kjenner jeg at jeg er kjempelei av å stå opp i ørska for å dra på skolen. Jeg må stå opp 6, og jeg må være ute av døra seinest klokka kvart på sju. Bussen er på skolen kvart på 8. Kunne ikke bussen da heller gått klokka 7??

Jeg kjenner også at jeg er kjempelei av linja jeg går; Design og håndverk. Det eneste jeg har lært som jeg kanskje har nytte av senere er disse kontrastene. Nå dør jeg.

Men jeg må vel bare holde ut...

Beklager sytet mitt, men jeg klarte ikke å la være.

Nå sitter jeg på skolen. Jeg er kjempekjempetrøtt, og kjenner jeg vil bare legge meg ned under pulten å dø. Idag skal vi heldigvis ikke være ute, om ikke annet. Lærern kom nettop, men vi venter på et buss-lass med elever. Håper den bussen har kjørt i grøfta, men det har den ikke, for nå kom en av folka som tar den bussen. Faen. Jeg vil hjem!

I kveld skal jeg på jobb rett etter skolen, og jobbe helt til klokka halv 10. I morgen har jeg tidligvakt og helt til kvart over 4 på ettermiddagen. Finfin vakt, eller noe.

Håper virkelig noen har en bedre dag enn jeg!


Bilde på veggen på jobb.

Julie.

2 kommentarer

Jannicke

03.feb.2011 kl.08:13

Fin blogg! :) Ha en fin Torsdag videre. ♥

Ps; Det hadde betydd mye for meg om du kommenterte på bloggen min. :' D

mia brendengen

03.feb.2011 kl.08:16

lei av å stå opp tidlig selv!

kjipt å være lei linja du går da ..

ha en fin dag! :)

Skriv en ny kommentar

Julie Markussen

Julie Markussen

16, Lenvik

Hei! Jeg heter Julie, og går 1. året på vgs, linje design og håndverk. Til høsten er planen å flytte for å gå videre i Harstad. Denne bloggen kommer til å handle en del om det, og ting som ellers skjer i livet mitt, eller opptar meg. Kontakt; superku@live.no

Kategorier

Arkiv

hits