Begynne å blogge igjen?

Vurderer det sterkt, for jeg kjenner jeg savner det, og har et par venninner som maser fælt på meg. What to do, what to do?

Sitter på skolen nå, å venter på at vi skal begynne, skjer vel etter hvert. For øyeblikket er vi 3 stk på klasserommet. Enkelte busser har en stygg uvane med å komme rundt 08:15 - et kvarter etter vi egentlig skylle begynt.

Må kanskje oppdatere dere litt? Jeg heter enda Julie Markussen, og jeg går enda Design og Håndverk. Vedere har jeg planer om å gå Frisør, blomsterdekoratør eller barn og ungdom. Usikker så det holder for resten av skolen, eller noe sånt, men det ordner seg sikkert. Alt ordner seg for snille piker, right? Jeg er (snart) 17 år, og er ung og dum som de fleste andre på min alder. Trøsten er at jeg har vært yngre, og dummere.
Jeg jobber på båtterminalen i distriket mitt. Byen heter Finnsnes, og jeg er mindre begeristret for den. Av den grunn har jeg lite fritid, men jeg lever et bra liv, den dagen lønninga kommer - lønninga går forresten til akkurat det jeg har lyst på, og overhodet ikke trenger.

Jeg kan ikke love å blogge fast. Overhodet ikke. Men jeg skal prøve å få slengt inn ett inlegg så ofte som mulig.

Q: Hva synes du? Skal jeg begynne å blogge igjen?

- Julie.

Én kommentar

Ramona Sørensen

27.jan.2011 kl.09:06

Savnet deg her inne!

Skriv en ny kommentar

Julie Markussen

Julie Markussen

16, Lenvik

Hei! Jeg heter Julie, og går 1. året på vgs, linje design og håndverk. Denne bloggen kommer til å handle en del om det, og ting som ellers skjer i livet mitt, eller opptar meg. Kontakt; superku@live.no

Kategorier

Arkiv

hits